Csángó Karácsony 2016

cipősdoboz2015

A Pendzsom Néptánc Egyesület ebben az évben immáron az 5. alkalommal csatlakozott az Országos Néptánc Baráti Kör Egyesület és a Jász Trió Tv által idén 7. alkalommal megszervezett,
“Csángó Karácsony” Gyimesfelsőlok elnevezésű jótékonysági akciójához.

Az akció keretein belül ajándékokat, adományokat juttatunk el a gyimesi óvodás és iskolás gyerekeknek illetve az ott lakóknak.  Ebben az évben is szeretnénk, ha sikeres lenne a program és több mint 300 csángó magyar óvodásnak és iskolásnak az arcára csalnánk mosolyt, egy Jászberényből vagy Jászkisérről érkező mikuláscsomag vagy “cipősdoboz”-ba rejtett ajándék által.

Ezért szeretnénk kérni minden Jászkiséri lakost, civil szervezetet, hogy lehetőségeikhez képest támogassák az akciót, és felajánlásaikat juttassák el az egyesülethez.

A cipősdobozba rejtett ajándékok mellett első sorban tartós élelmiszerre (liszt, cukor, olaj, rizs stb), illetve mikuláscsomagokra van szükség, de természetesen minden felajánlásnak örülünk.

A “cipősdobozra” kérjük, írják rá hány éves gyermeknek készült.

/Az elmúlt évek tapasztalata alapján, a 12-14 éves korosztálynak készül kevesebb ajándék./

További információért bármikor hívhatnak a +36-30-639-7397 számon.

A felajánlásaikat legkésőbb 2016. december 4.-éig, vasárnapig tudják eljuttatni számunkra.

Előre is köszönök minden megosztást, mely segíti az akció sikerét.

A Jász Trió TV felhívását itt tekinthetik meg.

Holló Zoltán
a Pendzsom Néptáncegyesület elnöke

Egy megjegyzés

  1. [...] akción, immáron 5. alkalommal leptük meg a gyereket Mikulás napján. (Részletek: http://pendzsom.hu/2016/csango-karacsony-2016/ [...]

Megjegyzés hozzáadása